maandag 28 oktober 2013

Halloween special: 10x spooky Halloween ideeën.

Ook al is Halloween geen officiële feestdag in Nederland, toch is het leuk om mee te doen aan deze hype door je huis een griezelig tintje te geven. Voor jullie heb ik mijn tien favorieten decoraties uitgezocht die makkelijk zelf te maken of in elkaar te zetten zijn!

Zwart de kleur van de dood en duisternis, perfect voor Halloween dus! Met deze decoratie haal je Halloween in huis zonder dat het teveel opvalt.

 
 
Net zoals in de vorige foto liggen de pompoenen op een kandelaar. Origineel idee toch? Verf of beplak de pompoenen hoe je zelf wilt en je krijgt een leuk effect.
 
 
 
Versier je voordeur met een Halloweenkrans. Na deze feestdag haal je gewoon de spooky decoraties eruit en hou je een herfstachtige krans over!
 
 
 
Deze spookjes vond ik zo schattig! Eigenlijk zijn ze helemaal niet griezelig! Ik denk dat deze gemaakt zijn van witte jerrycans of lege melkpakken, makkelijk zelf te maken dus!
 
 
 
Brr.. Waar ik echt bang van ben in buikspreekpoppen, ooit gezien in een aflevering van Kippenvel. Dit is dan wel geen buikspreekpop maar toch best eng! Misschien een idee om de ogen er uit te halen en lichtjes er achter te plaatsen.
 
 
 
Lichtjes zijn altijd een goede versiering en bij Halloween horen natuurlijk ook lampionnetjes.
 
 
 
Veel mensen zijn bang voor spinnen, en zelf ben ik er ook niet echt een fan van! Daarom is het grappig om mensen te laten schrikken met super size spinnen onder je lamp! Wedden dat een paar mensen wegspringen!
 
 
 
Versier de eetkamer met Halloween decoraties. Oranje, zwart, paar en groen zijn echte Halloween kleuren die je kunt gebruiken bij het versieren van je woning.
 
 
 
DIY! Dit is echt te simpel! Een paar plastic bekertjes en wat elektrische theelichtjes en je bent al bijna klaar.
 
 
 
Hier hebben we weer de pompoen, eigenlijk wel de mascotte van Halloween. Er zijn eindeloze decoratiemogelijkheden met deze vrucht.
 
 
Wil je nog meer ideeën opdoen over wat je met pompoenen kan doen? Kijk dan even dit filmpje van twee (veel te blije) meisjes! Als zij het kunnen maken, kunnen jullie het ook!
 
 
 
Gaan jullie Halloween vieren? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten